استقرار حسابرسان داخلی در سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری

  1. خانه
  2. /
  3. دسته بندی اخبار
  4. /
  5. استقرار حسابرسان داخلی در...

در جهت بهبود و تقویت سیستم حسابرسی با تأکید بر شفافیت و اجرای عملیات حسابرسی داخلی، گروه‌های حسابرسی داخلی در سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات تابعه شهرداری برای اولین بار تشکیل شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی تراز مشهود محتسب، به گفته ابراهیم باقی مدیر کل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران ،این اقدام در راستای اجرای یک فرایند حسابرسی داخلی سازمان‌مند و مطابق با استانداردها و ابزارهای جدید حسابرسی داخلی صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: استقرار واحدهای حسابرسی داخلی در سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات تابعه، برای اولین بار در شهرداری تهران انجام شده است و این اقدام به منظور ایجاد انضباط مالی و شفافیت، با هدف افزایش کارایی و دستیابی به اهداف سازمانی انجام شده است.

ایشان افزود: اداره کل امور مجامع نیز تحقق شفافیت و انضباط مالی را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده است و استقرار حسابرسان داخلی در سازمان‌ها و شرکت‌ها و مؤسسات تابعه را به عنوان یکی از مراحل اصلی در راستای این هدف می‌بیند.

باقی افزود: توسعه ادبیات و ایجاد درک مشترک و یکپارچه در زمینه حسابرسی و استانداردهای مربوطه نیز از اهداف اصلی این اداره کل است و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای حسابرسان داخلی نیز به منظور حمایت از این اقدام انجام شده است.

انتهای پیام//

به این مقاله امتیاز دهید

سایر مطالب

حقوق مالکانه چیست

حقوق مالکانه چیست

حقوق مالکانه (حقوق صاحبان سهام)   در دنیای حسابداری و مالی، حقوق مالکانه یا حقوق صاحبان سهام یکی از مفاهیم اساسی است که نشان‌دهنده میزان

ادامه مطلب »

7 دیدگاه دربارهٔ «استقرار حسابرسان داخلی در سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری»

  1. با توجه به اینکه حسابرسان داخلی تحت نظر مدیریت سازمان فعالیت می‌کنند، چه مکانیزم‌هایی می‌تواند از تأثیرپذیری آن‌ها از فشارهای مدیریتی جلوگیری کند؟ در این خصوص ایده ای دارید؟ باتشکر

    1. با تشکر از شما در ادامه چندتا از مکانیزم ها رو خدمتتون معرفی میکنم:
      گزارش‌دهی مستقیم به کمیته حسابرسی: حسابرسان داخلی باید به جای گزارش‌دهی به مدیریت اجرایی، مستقیماً به کمیته حسابرسی هیئت مدیره گزارش دهند. این کار استقلال آن‌ها را افزایش می‌دهد.

      تعیین خط مشی‌های واضح: تدوین خط مشی‌ها و دستورالعمل‌های روشن برای حسابرسی داخلی که استقلال و بی‌طرفی حسابرسان را تضمین کند.

      نظارت فعال: کمیته حسابرسی باید به‌طور فعال بر عملکرد حسابرسان داخلی نظارت کند و از آن‌ها در برابر فشارهای مدیریتی حمایت کند.

      بررسی مستمر: انجام بررسی‌های دوره‌ای توسط کمیته حسابرسی برای اطمینان از رعایت استقلال حسابرسان داخلی.

    1. سلام خدمت شما دوست عزیز به وب‌سایت رسمی سازمان حسابرسی یا سازمان امور مالیاتی مراجعه کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *